Καλάθι αγορών

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε 14 μέρες για να αλλάξετε γνώμη

H πολιτική επιστροφών της KleidisHome.gr είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του.

Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο (2831022442) ή μέσω mail ([email protected]).


Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 4,99€ χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50 ευρώ. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο κ.ο.κ.)

*ΠΡΟΣΟΧΗ

Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

- Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η χρέωση είναι 4,99 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος*. 

- Όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με βάση τις τιμές στην απόδειξη ή τιμολόγιό σας.

Λανθασμένο, Ελλαττωματικό ή Κατεστραμμένο Προϊόν

Η  ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ  αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος.

Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος πρέπει να δηλωθεί εντός 2 ημερών μετά την παράδοση του προϊόντος τηλεφωνικά στο (2831022442) ή μέσω mail ([email protected]).

Αφού γίνει η συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του KleidisHome.gr.

Το νέο προϊόν αποστέλλεται χωρίς να χρειαστεί να μας αποστείλετε το επιστρεφόμενο*. Όταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο.

 

* To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (χωρίς φθορά, λερώματα κλπ.), και η συσκευασία του είναι άρτια, χωρίς λερώματα και με όλο το υλικό συσκευασίας μέσα και χωρίς σπασίματα (φελιζόλ, αφρολέξ κλπ.).

* Το προϊόν δεν έχει "προσωποποιηθεί" (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.).

* Το προϊόν δεν ήταν σε προσφορά κατά τη στιγμή της αγοράς.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

 

Δεν πειράζει να αλλάξετε γνώμη.

Έχετε 7 μέρες για να αλλάξετε γνώμη! .Κρατήστε την απόδειξή σας γιατί είναι απαραίτητη σε περίπτωση επιστροφής.

H πολιτική επιστροφών της KleidisHome.gr είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του.

Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο (2831022442) ή μέσω mail ([email protected]).

Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 4,99€. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50 ευρώ. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο κ.ο.κ.)

*ΠΡΟΣΟΧΗ

- Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

- Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η χρέωση είναι 4,99 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος*.

- Όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με βάση τις τιμές στην απόδειξη ή τιμολόγιό σας.

Λανθασμένο, Ελαττωματικό ή Κατεστραμμένο Προϊόν

Η ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος πρέπει να δηλωθεί εντός 2 ημερών μετά την παράδοση του προϊόντος τηλεφωνικά στο (2831022442) ή μέσω mail ( [email protected] ).

Αφού γίνει η συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του KleidisHome.gr.

Το νέο προϊόν αποστέλλεται χωρίς να χρειαστεί να μας αποστείλετε το επιστρεφόμενο*. Όταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο.

     * To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (χωρίς φθορά, λερώματα κλπ.), και η συσκευασία του είναι άρτια, χωρίς λερώματα και με όλο το υλικό συσκευασίας μέσα και χωρίς σπασίματα (φελιζόλ, αφρολέξ κλπ.).

     * Το προϊόν δεν έχει "προσωποποιηθεί" (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.).

     * Το προϊόν δεν ήταν σε προσφορά κατά τη στιγμή της αγοράς.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.